24/7Принимаем ONLINE ЗАКАЗЫ
(044) 334 45 36
все номера

(067) 260 54 06 Київстар

(050) 379 13 16 Vodafone

(093) 170 86 57 Lifecell

Контактная информация

График работы call-центра:

Будние: 09:00-20:00
Сб: 10:00-18:00
Вс: 10:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Maico-Market Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 127682
Вентиляторный узел Maico ER 60

Вентиляторный узел Maico ER 60

Сравнить
7 378 грн
6 280 грн
В наличии
Код: 127166
Вытяжной вентилятор Maico AWB 100 C

Вытяжной вентилятор Maico AWB 100 C

Сравнить
3 162 грн
2 690 грн
В наличии
Код: 127169
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro

Сравнить
4 930 грн
4 200 грн
В наличии
Код: 127681
Вентиляторный узел Maico ER 100

Вентиляторный узел Maico ER 100

Сравнить
7 378 грн
6 280 грн
В наличии
Код: 127174
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro K

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro K

Сравнить
6 154 грн
5 240 грн
В наличии
Код: 127692
Вентиляторный узел Maico ER 60 G

Вентиляторный узел Maico ER 60 G

Сравнить
8 840 грн
7 520 грн
В наличии
Код: 127182
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro KVZC

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro KVZC

Сравнить
8 364 грн
7 110 грн
В наличии
Код: 127178
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro VZC

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro VZC

Сравнить
6 970 грн
5 930 грн

Все товары

Скрыть