24/7Принимаем ONLINE ЗАКАЗЫ
(044) 333 43 25
все номера

(067) 814 95 62 Київстар

(050) 180 30 39 Vodafone

(093) 170 58 62 Lifecell

Контактная информация

График работы call-центра:

Будние: 09:00-20:00
Сб: 10:00-18:00
Вс: 10:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Maico-Market Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 127682
Вентиляторный узел Maico ER 60

Вентиляторный узел Maico ER 60

Сравнить
7 293 грн
6 200 грн
В наличии
Код: 127166
Вытяжной вентилятор Maico AWB 100 C

Вытяжной вентилятор Maico AWB 100 C

Сравнить
3 168 грн
2 700 грн
В наличии
Код: 127169
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro

Сравнить
4 884 грн
4 160 грн
Под заказ
Код: 127681
Вентиляторный узел Maico ER 100

Вентиляторный узел Maico ER 100

Сравнить
7 293 грн
6 200 грн
В наличии
Код: 127174
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro K

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro K

Сравнить
6 204 грн
5 280 грн
В наличии
Код: 127692
Вентиляторный узел Maico ER 60 G

Вентиляторный узел Maico ER 60 G

Сравнить
8 910 грн
7 580 грн
В наличии
Код: 127182
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro KVZC

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro KVZC

Сравнить
8 283 грн
7 050 грн
В наличии
Код: 127178
Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro VZC

Вытяжной вентилятор Maico ECA 100 ipro VZC

Сравнить
6 996 грн
5 950 грн

Все товары

Скрыть